PsihoOtkrovenje

PsihoOtkrovenje je sajt informativnog karaktera namenjen kako za samopomoć i edukaciju o najsavremenijim istraživanjima iz psihologije, tako i za relaksaciju uz humoristične i zabavne tekstove.

Pored toga, sajt sadrži članke koji mogu pomoći ljudima u prevazilaženju svojih problema, njihovom ličnom rastu i razvoju, kao i usmeravanju da budu zadovoljniji na privatnom, porodičnom i profesionalnom planu, ili im poslužiti u svrhe edukacije. Svi članci na sajtu su validni, baziraju se na naučnim istraživanjima i praktično proverenim metodama. Napisani su od strane stručnjaka poput psihologa, pedagoga, savetnika, koučeva i oni Vam mogu poslužiti kao samopomoć u prepoznavanju i rešavanju problema.

Takođe, ukoliko imate psihički problem koji ne znate kako da rešite, pružamo Vam psihološku pomoć u vidu zakazivanja privatnih psihoterapijskih individualnih i grupnih seansi, i seansi putem skajpa!

Ne zaboravite - ako imate problem sa kojim ne možete da se nosite, niste sami! Problemi su deo svakodnevnog života i ne dozvolite sebi da vas oni poraze ili ometaju da živite ispunjenije i srećnije. Nije sramota potražiti pomoć, a velika šteta je ne pokušati.

Ukoliko imate neka pitanja, nedoumice ili problem - kontaktirajte nas!